آموزش قفل کردن پروفایل فیسبوک با گوشی و دسکتاپ|تضمینی

یکی از راه‌های محدود کردن دسترسی افراد به پروفایل فیسبوک، قفل یا لاک کردن پروفایل است. انجام این کار به شدت آنچه را که در نمایه شما برای عموم قابل مشاهده است محدود می کند. ما به شما در جت تک آموزش خواهیم داد که چگونه این کار را در فیسبوک روی دسکتاپ و موبایل انجام دهید. پس در ادامه با آموزش قفل کردن پروفایل فیسبوک در جت تک همراه ما باشید!

وقتی پروفایل فیسبوک خود را قفل می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی پروفایل خود را قفل می کنید، فقط دوستان فیسبوک شما می توانند محتوای موجود در جدول زمانی شما را ببینند. نسخه کامل عکس پروفایل و عکس روی جلد شما نیز فقط برای دوستانتان قابل مشاهده است. هر پستی که با تنظیم “عمومی” به اشتراک گذاشته اید به “دوستان” تغییر می کند.

فیسبوک فقط بخش های خاصی از بخش About Info را در پروفایل شما نشان می دهد. استوری های شما فقط برای دوستانتان قابل مشاهده خواهد بود. ویژگی‌هایی مانند بررسی پروفایل و بررسی برچسب روشن خواهند شد.

هر پست جدیدی که در حساب خود ایجاد می کنید فقط با دوستان شما به اشتراک گذاشته می شود. با این حال، به خاطر داشته باشید که قفل کردن پروفایل شما نحوه یافتن شما را در فیسبوک تغییر نمی دهد.


مطلب مرتبط: آموزش پنهان کردن و نمایش پست در فیسبوک


آموزش قفل کردن پروفایل فیسبوک با دسکتاپ

اگر از رایانه ویندوز، مک، لینوکس یا Chromebook استفاده می‌کنید، از وب‌سایت فیسبوک برای قفل کردن پروفایل خود استفاده کنید.

برای انجام این کار، ابتدا یک مرورگر وب را در رایانه خود باز کنید و وارد سایت فیسبوک شوید. اگر قبلاً این کار را نکرده اید، وارد حساب کاربری خود در سایت شوید. همچنین اگر رمزعبورتان را فراموش کرده‌اید، باید آن را بازیابی کنید یا پروسه تغییر رمز فیسبوک را اجرا کنید.

در گوشه سمت راست بالای فیسبوک، روی نام خود کلیک کنید تا صفحه نمایه شما باز شود.

در صفحه پروفایل، در ردیف برگه‌ها در زیر نام خود، روی سه نقطه (که در سمت راست لیست برگه‌ها هستند) کلیک کنید.

از منوی ظاهر شده «Lock Profile» را انتخاب کنید.

قفل کردن پروفایل فیسبوک دسکتاپ

یک پنجره “قفل کردن پروفایل خود” را خواهید دید. در اینجا، روی «قفل کردن پروفایل خود» کلیک کنید.

و پروفایل فیسبوک شما اکنون قفل شده است. پنجره قفل پروفایل را با کلیک روی “OK” ببندید.

قفل کردن پروفایل فیسبوک با دسکتاپ

همه چیز آماده است. اکنون فقط بخش‌های خاصی از نمایه شما برای عموم قابل مشاهده است.

اگر زمانی می خواهید قفل پروفایل خود را باز کنید، روی منوی سه نقطه > باز کردن قفل پروفایل> باز کردن قفل > باز کردن قفل پروفایل کلیک کنید.

پس از کلیک کردن بر روی دکمه آنلاک، پروفایل اکانت فیسبوک شما به حالت باز شده تغییر پیدا می‌کند.

آموزش قفل کردن پروفایل فیسبوک با گوشی

اگر از گوشی آیفون، آی پد یا اندروید استفاده می کنید، به برنامه فیسبوک برای قفل کردن نمایه خود دسترسی پیدا کنید.

مرحله اول کار را با اجرای برنامه فیسبوک در گوشی خود شروع کنید.

در برنامه فیسبوک، روی سه خط افقی ضربه بزنید. اگر از آیفون یا آیپد استفاده می کنید، این خطوط را در گوشه سمت راست پایین برنامه مشاهده خواهید کرد. اگر اندرویدی هستید، این خطوط در گوشه سمت راست بالا قرار دارند.

در صفحه “منو” که باز می شود، روی پروفایل خود در بالا ضربه بزنید.

در صفحه نمایه، زیر نام خود، روی سه نقطه ضربه بزنید.

صفحه “تنظیمات پروفایل” را مشاهده خواهید کرد. در اینجا، روی «قفل کردن پروفایل» ضربه بزنید.

در صفحه «Lock Your Profile» روی «Lock Your Profile» ضربه بزنید.

و شما با موفقیت پروفایل خود را از افراد غیر دوستان در فیسبوک قفل کرده اید.

برای باز کردن قفل پروفایل خود، به سادگی روی «Unlock Profile» جایی که در مراحل بالا روی «Lock Profile» ضربه زدید، کلیک کنید. امیدواریم از آموزش قفل کردن پروفایل فیسبوک با گوشی و دسکتاپ در جت تک لذت برده باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا