حذف اکانت پینترست+آموزش تصویری|گام به گام

اگر دیگر نمی‌خواهید بخشی از پینترست باشید و ترجیح می‌دهید همه بردها و پین‌های خود را حذف کنید، در واقع حذف یک اکانت پینترست آسان است. ما به شما در جت تک آموزش خواهیم داد که چگونه این کار را روی دسکتاپ و موبایل خود انجام دهید.

با حذف یک اکانت پینترست چه اتفاقی می افتد؟

هنگامی که حساب خود را حذف می کنید، تمام پین ها و تابلوهای شما حذف می شوند. نمایه عمومی شما بلافاصله حذف می شود، اما ۱۴ روز طول می کشد تا پینترست به طور کامل حساب شما را حذف کند.

در طی این 14 روز، اگر مایل به فعال سازی مجدد حساب خود هستید، می توانید با ورود به حساب کاربری خود در پلتفرم این کار را انجام دهید. سپس ایمیلی دریافت خواهید کرد که در آن باید روی پیوند فعال سازی مجدد حساب کلیک کنید.

اگر اکانت شما یک حساب تجاری است که در آن تبلیغات پینترست را اجرا کرده اید، باید صورتحساب های معوقه را پاک کنید و برای حذف حساب خود با پینترست تماس بگیرید.

هشدار: بدانید که نمی‌توانید بردها و پین‌های خود را پس از پاک شدن بازیابی کنید. بنابراین، قبل از شروع کار با این راهنما، مطمئن شوید که واقعاً می خواهید حساب خود را ببندید.

آموزش حذف اکانت پینترست در دسکتاپ

در رایانه‌های رومیزی مانند ویندوز، مک، لینوکس یا Chromebook، از وب‌سایت Pinterest برای بستن حساب خود استفاده کنید.

برای شروع، یک مرورگر وب را در رایانه خود باز کنید و سایت Pinterest را اجرا کنید . در سایت، به حسابی که می خواهید حذف کنید وارد شوید.

در گوشه سمت راست بالای پینترست، روی نماد فلش رو به پایین کلیک کنید.

از منوی باز شده، «تنظیمات» را انتخاب کنید.

در نوار کناری سمت چپ، روی «تنظیمات حساب» کلیک کنید.

پینترست صفحه “تنظیمات حساب” را باز می کند. این صفحه را تا انتها به پایین اسکرول کنید و در پایین روی «حذف اکانت» کلیک کنید.

آموزش حذف اکانت پینترست در دسکتاپ

 

صفحه “حذف اکانت شما” باز می شود. در اینجا، روی «ادامه» کلیک کنید.

در پنجره «به ما بگویید چرا می‌روید» که باز می‌شود، دلیل حذف اکانت خود را انتخاب کنید. سپس روی «ارسال ایمیل» کلیک کنید.

پینترست یک ایمیل با پیوندی برای تایید حذف حساب شما ارسال می کند. بنابراین صندوق ورودی ایمیل خود را باز کنید، ایمیل پینترست را پیدا کنید و روی پیوند “بله، حذف اکانت” در ایمیل کلیک کنید.

حساب پینترست شما اکنون حذف شده است. نمایه عمومی شما دیگر قابل مشاهده نیست، اما در صورت تمایل هنوز 14 روز فرصت دارید تا اکانت خود را دوباره فعال کنید.

آموزش حذف اکانت پینترست در گوشی

در دستگاه های دستی مانند آیفون، آیپد یا گوشی اندروید، از برنامه پینترست برای حذف اکانت خود استفاده کنید.

با اجرای برنامه پینترست در گوشی خود شروع کنید. در نوار پایین برنامه، روی نماد پروفایل خود ضربه بزنید.

در صفحه نمایه ای که باز می شود، در گوشه بالا سمت راست، روی سه نقطه ضربه بزنید.

در منوی سه نقطه، روی “تنظیمات” ضربه بزنید تا به منوی تنظیمات دسترسی پیدا کنید.

روی «تنظیمات حساب» ضربه بزنید.

صفحه «تنظیمات اکانت» را تا انتها به پایین اسکرول کنید. در آنجا، روی «حذف اکانت» ضربه بزنید.

 

آموزش حذف اکانت پینترست در گوشی

در صفحه «حذف اکانت»، روی «ادامه» ضربه بزنید.

در منوی «به ما بگویید چرا می‌روید»، دلیل بستن اکانت خود را انتخاب کنید، سپس روی «ارسال ایمیل» ضربه بزنید.

پینترست اکنون پیوندی را برای تایید به آدرس ایمیل شما ارسال کرده است. صندوق ورودی ایمیل خود را باز کنید، ایمیل پینترست را پیدا کنید و روی پیوند “بله، حذف حساب” در ایمیل ضربه بزنید.


مطلب مرتبط: پیدا کردن ایمیل بر اساس تاریخ


اکانت پینترست شما اکنون بسته و حذف شده است. همچنین آموزش حذف اکانت گوگل را بخوانید. امیدواریم از این آموزش لذت برده باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا