آموزش بلاک و آنبلاک کردن شخص در لینکدین|صفر تا صد

شاید برایتان سوال پیش بیاید که چگونه یک نفر را در لینکدین بلاک و آنبلاک کنیم؟ اگر نمی خواهید افراد خاصی نمایه لینکدین شما را ببینند، می توانید آنها را مسدود یا بلاک کنید. بلاک کردن شخصی در لینکدین آسان است و می توانید آن را هم در دسکتاپ و هم در موبایل انجام دهید. در ادامه آموزش بلاک و آنبلاک کردن فردی در لینکدین به صورت کامل با جت تک همراه باشید!



وقتی کاربری را در لینکدین بلاک می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی شخصی را مسدود می کنید، دیگر نمی تواند نمایه لینکدین شما را ببیند. در هر زمان می توانید حداکثر 1400 عضو را مسدود کنید.

لینکدین به کاربر اطلاع نمی دهد که شما آنها را مسدود کرده اید. اما، اگر در حال حاضر یا قبلاً یک حساب کاربری LinkedIn Recruiter را با آن شخص به اشتراک گذاشته‌اید، سایت این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که به کاربر اطلاع دهد که او را مسدود کرده‌اید.

و اگر فردی را رفع انسداد کنید و می‌خواهید دوباره او را مسدود کنید، باید حداقل 48 ساعت صبر کنید تا بتوانید این کار را انجام دهید.

نحوه بلاک کردن شخص در لینکدین روی دسکتاپ

در رایانه‌های ویندوز، مک، لینوکس یا کروم‌بوک، از وب‌سایت لینکدین برای بلاک کردن کاربر استفاده کنید.

برای شروع، یک مرورگر وب را در رایانه خود باز کنید و سایت لینکدین را راه اندازی کنید. وارد حساب کاربری خود شوید و سپس نمایه کاربری را که می خواهید بلاک کنید باز کنید.

مطلب مرتبط:

در صفحه نمایه کاربر، در زیر اطلاعات نمایه او، روی دکمه «بیشتر» کلیک کنید.

در منوی «بیشتر» که باز می‌شود، روی «گزارش/مسدود کردن» کلیک کنید.

یک پنجره “گزارش” باز می شود. در اینجا، روی «Block» کلیک کنید.

انتخاب خود را با کلیک بر روی “Block” در گوشه سمت راست پایین پنجره تأیید کنید.

مطلب مرتبط:

نکته: اگر نمی‌خواهید ادامه دهید و می‌خواهید کاربر را مسدود نگه دارید، به جای آن روی «برگشت» کلیک کنید.

و اکنون کاربر لینکدین منتخب شما اکنون در اکانت شما مسدود شده است و آنها دیگر نمی توانند نمایه شما را مشاهده کنند.

چگونه شخصی را در لینکدین در موبایل بلاک کنیم؟

در گوشی های آیفون، آی پد یا اندروید، از برنامه رسمی لینکدین برای مسدود کردن افراد استفاده کنید.

برای انجام این کار، ابتدا اپلیکیشن لینکدین را در گوشی خود باز کنید. سپس به نمایه شخصی که می خواهید بلاک کنید دسترسی پیدا کنید.

در صفحه نمایه کاربر، در کنار «پیام»، روی سه نقطه ضربه بزنید.

از منوی سه نقطه، “گزارش یا مسدود کردن” را انتخاب کنید. ممکن است مجبور شوید برای دیدن آن پیمایش یا اسکرول کنید.

در صفحه “گزارش” که باز می شود، در پایین، روی “Block” ضربه بزنید.

انتخاب خود را با ضربه زدن روی «Block» در پایین صفحه تأیید کنید.

و تمام. اکنون لینکدین کاربر انتخاب شده را در حساب شما مسدود کرده است.

مطلب مرتبط:

نحوه آنبلاک یا رفع انسداد شخص در لینکدین

اگر می خواهید یک کاربر مسدود شده لینکدین را رفع انسداد یا آنبلاک کنید، به لیست افراد مسدود شده در سایت دسترسی پیدا کنید و کاربری را برای رفع انسداد انتخاب کنید.

با راه اندازی سایت لینکدین در یک مرورگر وب در رایانه خود شروع کنید. در گوشه سمت راست بالای سایت، روی من > تنظیمات و حریم خصوصی کلیک کنید.

از نوار کناری سمت چپ، “Visibility” را انتخاب کنید.

در پایین بخش «Visibility of Your Profile & Network» در سمت راست، روی «Blocking» کلیک کنید.

لیستی از کاربران مسدود شده را مشاهده خواهید کرد. برای رفع انسداد شخصی، آن کاربر را در این لیست پیدا کنید و روی «Unblock» در کنار نام او کلیک کنید.

در پنجره‌ای که باز می‌شود، روی قسمت «Password» کلیک کنید و رمز عبور لینکدین خود را تایپ کنید. سپس روی «Unblock Member» کلیک کنید.

و به این ترتیب از دیدن پروفایل لینکدین شما جلوگیری می کنید!

مطلب مرتبط:

و اینگونه یک شخص را در لینکدین آنبلاک کرده اید.امیدواریم در جت تک از آموزش نحوه بلاک و آنبلاک کردن شخص در لینکدین لذت برده باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا